Cena

Aktuální ceník práce

NEJSEM PLÁTCEM DPH
Uvědomuji si, že peněz nikdo nemá tolik, kolik by si představoval nebo by chtěl.
A ti, kdož už nějaké mají, pokouší se spekulovat a s řemeslníkem smlouvají.
O ceně nesmlouvám – cena je jasně daná. Slevový systém nemám.
Všichni za své peníze chceme kvantitu s maximální kvalitou – což je naprosto v pořádku. Avšak mnohdy je právě kvantita na úkor kvality.

Přesto …
Protože se jedná hlavně o manuální práci s využitím letitých zkušeností a znalostí, je cena stanovena přesně a právě tak, aby odpovídala svým nárokům, množství a především kvalitě.

Základní nastavení ceny:

Hodinová sazba –

Bez ohledu na typ práce a celkově strávený čas je … 250,-Kč/1h vč. provozních nákladů*

Úkolová sazba –

je sazba, která má dvě hlavní cenové skupiny, a to za:

      1.  materiál
      2. elektroinstalační práce

Pokud má zákazník možnost zakoupit materiál levněji, nebráním se tomu. Přísun materiálu však musí být plynulý a k dispozici hned, jakmile ho bude potřeba. Jakékoli zdržení při čekání na materiál, stavbu zbytečně prodražuje. Konečná částka za dohodnutou práci, je oboustrannou domluvou určená před započetím práce.

Opakuji.
Záruku dávám pouze na elektroinstalační práci, nikoli na použité komponenty jako jsou zásuvky, vypínače, jističe, chrániče atd. Případnou reklamaci vadného kusu nebo sady, provádí ten, kdo má kupní fakturu – účtenku.



 

Práce elektrikáře vyžaduje v širokém spektru znalostí v celém rozsahu norem a bezpečnosti, profesionální přístup, zodpovědnost a především odbornost. Od toho se odvíjí i cena práce. Chcete-li rozumně uspořit své peníze, tak práci u níž stačí jen hrubá síla svěřte lidem, kteří se celý život více „opírají“ o ruce, než o „hlavu“.

Mezi takové práce se řadí:

  1. Výkopové práce pro uložení přívodního kabelu do terénu – s použitím technologie krumpáč / lopata*
  2. Sekání drážek ve zdivu pro uložení rozvodů kabeláže
  3. Stavební úklidové práce
Doporučený způsob uložení inženýrských sítí

Inženýrské sítě pod povrchem terénu (zdroj obrázku google)

*K výkopovým pracím delší trasy od elektroměru k domovnímu rozvaděči, je vhodné použít mechanizaci vzhledem na celkovou vzdálenost trasy i hloubku výkopu (viz. obr.)